Prelucrări mecanice de precizie

Serviciile pe care le oferim

Punct de lucru în Sălard, Bihor, România. Livrăm în toate țările care aparțin Uniunii Europene.

Putem să realizăm în scurt timp orice fel de proiect de prelucrare indiferent de complexitatea lui. Chiar dacă aveți de executat doar o singură piesa sau mai multe, dispunem de experiența necesară și de utilaje de performanță ridicată pentru orice tip de proiect.

Cere o ofertă
Scrie-ne pe Whatsapp

De asemenea, printre serviciile noastre se află: Prelucrări prin așchiere, prelucrare CNC 2D și 3D, roluiere tablă până la 20mm, îndoire, etc.

Executăm pe bază de comandă: piese unicat și serie respectiv piese de schimb pentru utilaje industriale.
Realizăm piesele după schița tehnică sau modelul tehnic al pieselor existente.

Prin utilajele noastre putem realiza o gamă largă de piese cum ar fi: Ghidaj pentru lanțuri, axe, role, bucși canelate, discuri de tăiere, discuri profilate, filetări, alezări, bucșări, piese complexe frezate, rectificate, găurite și prelucrate prin electroeroziune, roți dintate, roți de lant, etc.

Vezi intreaga galerie foto

Cere o ofertă

Cere o ofertă pentru serviciile de prelucrări mecanice completând formularul de mai jos. Un reprezentant Intelmetalli te va contacta în cel mai scurt timp.

Prelucrări mecanice generale și confecții metalice

Choose File

Intensive Course

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur piscing elit. Nunc ultri auctor sapien id cursus. Aliquam maximus turpis in vehicula semp Fusce et ultrices libero, at suscipit lacus. Sed vitae fringilla nibh.

Learn More